Stubbfräsning och övriga tjänster

– Din arborist i Halland.

Kontakta oss - Svar inom 24 timmar

Stubbfräsning i Halmstad, Falkenberg & Varberg

Stubbfräsning i Falkenberg, Varberg och Halmstad med omnejd.

Ett vanligt önskemål efter genomförd trädfällning är att man vill bli av med den stubbe som nu står i vägen. Stubben som behöver fräsas kan stå i vägen för etablering av gräsmatta, hus, altan osv. Detta problem löser våra moderna och smidiga stubbfräsar.

Att anlita en erfaren stubbfräsare är mycket enklare än att försöka ge sig på stubben på egen hand. Dessutom kan du nyttja rutavdraget som ligger på 50% av arbetskostnaden när du anlitar oss. Läs mer om RUT-avdraget på Skatteverkets hemsida.

Stubbfräsning

Alla våra stubbfräsar är moderna och välservade maskiner. Därmed kan du vara säker på att arbetet blir både snabbt och proffsigt utfört.

Vi fräser även kvarlämnade stubbar där vi själva inte utfört trädfällningen.

Hur stor en stubbe är kan ofta vara svårt att uppskatta då rotformation i de alla flesta fall inte är synlig ovan mark. Dock så lämnar vi alltid ett kostnadsförslag före påbörjat arbete.

Hittills har vi dock inte mött på en stubbe som vi inte klarat av att fräsa bort. Med tanke på det så tar vi oss an alla typer av jobb gällande stubbfräsning.

Stubbfräsning i Halmstad, Falkenberg & Varberg

Bortforsling

Vi hjälper er med bortforsling av grenar och stamdelar. Detta är ett tungt och tidskrävande arbete som kräver en hel del av både utföraren och de transportfordon som nyttjas. Ett ”normalstort” träd väger minst 1000 kg, oftast mer och är väldigt skrymmande.

Efter att allt trämaterial är lastat på lastbil/släp krattar vi och snyggar till er trädgård. Denna rensar vi från grenar och löv som lossnat från trädet samt blåser gångar och uppfart rena.

Att snabbt bli av med stamdelar och grenverk är nog så viktigt för er gräsmatta då denna snart tar skada av att vara täckt, speciellt vid blött och fuktigt väder.

Bortforsling i Halmstad, Falkenberg & Varberg

Kontakta oss