Maskinuthyrning

– Din arborist i Halland.

Maskinuthyrning i Halland

Vår vision är att göra det enklare för dig att genomföra dina projekt med hjälp av den bästa möjliga utrustningen. Utforska vårt utbud och upptäck hur våra maskiner kan bidra till ditt nästa projekt.

Vedprocessor/vedklyv, Pilkemaster EVO 36 HC

Pilkemaster EVO 36 HC, en vedprocessor/vedklyv av högsta kvalitet. Med ett klyvtryck på 10 ton och en kraftfull 18hk bensinmotor, är denna maskin redo att hantera även de mest krävande uppgifterna.

Dessutom är den fullt utrustad med funktioner som stocklyft, vilket gör arbetet smidigare och mer effektivt.

Denna robusta maskin är dessutom vägregistrerad för hastigheter upp till 80 km/h, vilket gör transporten enkel och smidig.

evo 36

Professionell Flishugg ST6P

Den är utformad för att klara av kontinuerlig användning i tuffa miljöer, tack vare sin hydrauliska matning som säkerställer hög kapacitet och smidig hantering. Detta gör den till det perfekta valet för professionella användare som behöver pålitlig och effektiv utrustning.
flishugg

Järnhästen Essence

En multifunktionell maskin som anpassar sig efter dina specifika behov.

Med möjligheten att hyra maskinen tillsammans med valfritt tillbehör – från grävaggregat och jordborr till slaghack, jordfräs, skogskärra och timmergrip – garanterar vi att du kommer att hitta den perfekta lösningen för ditt projekt.

järnhästen

Kontakta oss